Brukte deler

Nettverket vårt demonterer både nyere og eldre biler, og har til enhver tid detaljert oversikt over brukte deler og hvilke kjøretøy delene kommer fra. Dette gjør det enkelt for verksteder og privatpersoner å finne den riktige delen til ditt kjøretøy. Her kan du lese mer om brukte deler.

Levere kjøretøyet til gjenvinning

Det er miljømessige årsaker til at bilgjenvinning er viktig, fordi bilen din inneholder flere giftige kjemikalier som skader miljøet om den får stå og lekke fritt ut i naturen. Våre bil-demonterere fjerner disse kjemikaliene før restene av bilen blir gjenvunnet, og forsikrer seg om at kjemikaliene blir fjernet på den måten som er mest skånsom mot miljøet. Her kan du lese mer om gjenvinning.

Kunnskap

Vi er til enhver tid oppdatert på ny kunnskap om gjenbruk og gjenvinning i bil-demonteringsbransjen, og dette deler vi med nettverket vårt. Alle bil-demonterere i nettverket vårt er miljø- og kvalitetssertifisert. Du kan være trygg på at kjøretøyet blir ivaretatt av kompetent personell, og at demontering og gjenvinning skjer i henhold til miljøhensyn, lovkrav og produsentenes anvisninger.

Finn din nærmeste bil-demonterer her.