Over 30 år i bransjen og i stadig utvikling

Selskapet ble etablert i 1989 av Anders og Asta Skibnes. De startet smått med innkjøp av 4 biler og leide et lokale i Trolla. Det var tungt og komme i gang og det tok flere år før ting var oppe og gikk. I 1993/94 kjøpte Anders og Asta Skibnes en nedlagt fabrikk på Øysand i Melhus kommune. I 1996 ble Trondheim Bil-Demontering AS en offentlig godkjent mottaksplass, samme året som vrakpanten ble forhøyet. Vi mottok da 3500 biler på en 10 måneders periode. I dag er det generasjon 2 og 3 som eier familiebedriften.

 

Trondheim Bil-Demontering AS holder til midt i Norge, 20km utenfor Trondheim Sentrum. Med en sentral beliggenhet 4km sørvest for Klett. Dette er ett bindepunkt for trafikken fra Sør, Vest og Nord. Vi har 10 mål tomt og topp moderne lokaler nyoppført i 2018.

Kjernevirksomheten vår er salg av brukte original deler og mottak av kasserte kjøretøy. Lageret teller 50.000 lagerførte deler. Vi håndterer rundt 2000 kasserte kjøretøy hvert år, hvorav ca. 400 av disse er forsikringsbiler. Hvert år registrerer teamet vårt på delelager 35.000++ nye lagerførte deler. Disse er nøye utvalgt og kvalitets kontrollert deler fra våre 2000 kasserte kjøretøy, som går gjennom systemet vårt årlig. 

Trondheim Bil-Demontering er en grønn bedrift basert på gjenbruk av brukte bildeler og gjenvinning av stål og andre metaller. For å gjøre det lille ekstra prøver vi å hente ut så mye som mulig av deler som kan brukes om igjen, ikke bare fra forsikringsbilene våre, men også fra vrakbilene som går gjennom systemet. De ansatte i bedriften kurses jevnlig i aktuelle temaer for bransjen, noe som er viktig for en trygg og kompetent utvikling

SØK I VÅRT VAREUTVALG HER