Bildemontering Ringerike AS er en bedrift i miljøets tjeneste. Vi behandler ca. 2000 vrakbiler pr. år. Vi er totalt 7 ansatte med 6 på heltid og 1 deltid. Bildemontering Ringerike AS har tilhold på Hensmoen Industriområde,Hensmoveien 107 rett nord for Hønefoss.
Vi kjøper nyere skadebiler fra de fleste selskapene slik at vi har et bredt utvalg av nyere biler, ca 600 biler lagret, og deler på lager, alle bilene vi har ligger ute på vår hjemmeside www.bil-demontering.no

Ønsker noen i vårt område som omfatter Ringerike,Hole,Hadeland, Hallingdal og Valdres at bilen skal bli hentet, så er vi behjelpelig med det.Dette kan finanseres av vrakpant på kjøretøyet.

Vi er også tilsluttet www.finndel.no som er en delebase med over 40 bildemonteringsbedrifter over hele Norge, Vi selger deler både lokalt og sender deler over hele landet.

Vi selger også nye deler av alle slag til meget konkurransedyktige priser så det er fullt mulig å ringe oss for en deleprat både på brukt og nytt, dette gjelder både karosserideler og starter/dynamo eller slitedeler av alle typer.

Våre åpningstider er 08.00 til 16.00 og til kl 19.00 på torsdag og stengt på lørdag.

Vi tar imot vrakpantbiler ,skrapjern og metaller og betaler i dag gode priser for alle typer metaller og jern.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon, eller via vårt kontaktskjema.