Aasen Bil-Demontering AS er en veletablert bedrift som holder til i Brandal på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Selskapet ble grunnlagt i 1958 og har gjennom årene opparbeidet seg betydelig erfaring og ekspertise innen bilopphugging og demontering. Aasen Bil-Demontering AS spesialiserer seg på miljøvennlig gjenvinning av utrangerte kjøretøy, noe som bidrar til redusert miljøbelastning og fremmer bærekraftig utvikling.

Bedriften tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert mottak og avhending av gamle biler, demontering og sortering av bildeler, samt salg av brukte deler. Kundene kan finne et stort utvalg av deler til mange ulike bilmerker og modeller, enten ved å besøke anlegget i Brandal eller gjennom selskapets nettbutikk.

Aasen Bil-Demontering AS legger stor vekt på kvalitet og kundetilfredshet, og de følger strenge miljøstandarder for å sikre forsvarlig håndtering av avfall og farlige materialer. Dette engasjementet for miljøvern gjør dem til en ledende aktør i bransjen og et foretrukket valg for både privatpersoner og bedrifter som ønsker å kvitte seg med kjøretøy på en ansvarlig og bærekraftig måte.

FINN DET DU TRENGER HER